کمپانی گوگل، لابراتواری تحت عنوان گوگل ایکس ( Google X ) و دور از دید عموم در سال ۲۰۱۰ میلادی راه اندازی کرد. این آزمایشگاه سرّی در پایگاه گوگل پلکس ( Googleplex ) واقع در مانتین ویوی( Mountain View ) کالیفرنیا و دیگری در نقطهای نامعلوم در آمریکا واقع شده است؛ عده ای از کارشناسان ، آزمایشگاه گوگل ایکس را در حد مراکز امنیتی نظیر سی.آی.ای مرموز میدانند.
حالا خبر رسیده که گروهی از محققان و مهندسان Google X که پیش از این مسئول تولید و نظارت بر پروژههایی از قبیل ماشینهای بدون راننده و اتوماتیک و Project Loon برای گوگل بودهاند مشغول کار بر روی فناوری جدیدی به منظور بهینه سازی و پیشرفت باتریهای نسل آینده تلفنهای همراه هستند. در همین رابطه مجله معتبر و موثق والاستریت ژورنال این چنین گزارش میدهد :
در اواخر سال ۲۰۱۲ میلادی گروهی به رهبری دکتر Ramesh Bhardwaj، از کارشناسان اسبق شرکت بزرگ اپل که شاغل در بخش باتری گجتهای هوشمنداین شرکت بودند، شروع به انجام آزمایش روی باتریهای توسعه یافته توسط اعضای تیم برای استفاده در دستگاههای تولید شده توسط گوگل نمودهاند. حدود یک سال بعد از این ماجرا نیز تعدادی از افراد آشنا و صاحبنظر در حوزه فناوری باتریها، که ممکن است توسط خود گوگل ایجاد شده باشند، به تماشای این فناوری جدید دعوت شدند.
در ابتدا از اهداف مهم و اصلی این پروژه افزایش طول عمر باتری تلفنهای هوشمند بود، ولی گزارشات جدید اینگونه روایت میکنند که علاوه بر موضوع فوقالذکر، تلاش این تیم روی بهبود فناوری به کار رفته در سایر گجتهای هوشمند نیز متمرکز شده است.
هم اکنون این گروه به رهبری دکتر Bhardwaj در تلاش برای عملی کردن اهداف خود در رابطه با فناوری یون لیتیوم فعلی و برش لبه باتری جامد برای سایر گجتهای گوگل، مانند عینک و لنزهای اندازهگیری گلوکز میباشند.
انتظار میرود گوگل از این فناوری جدید در دیگر پروژههای خود نیز مانند اتومبیلهای بدون نیاز به راننده استفاده کند. شکی نیست با توجه به افزایش روز افزون علاقه کاربران به سمت ساعتهای هوشمند و افزایش میزان توجههای شرکتهای سازنده این گجت، این فناوری روز به روز به سمت کوچکتر شدن حرکت نماید. با کوچکتر شدن گجتهای هوشمند باید در نظر داشت که فناوری باتری این دستگاهها باید به گونهای عملکرد مفیدی از خود نشان دهد که با کاهش اندازه، قدرت آن افزایش یابد.
منبع:گجت نیوز
ترفندهای افزایش سرعت رایانه
جزئیات بیشتر در تک بروز_تازه های تکنولوژی
:: برچسبها:
باتری های نسل آینده ,
باتری های آینده ,
گوگل ,
گوگلx ,
گوگل ایکس ,
آزمایشگاه گوگل ایکس ,